Tuincentrum Wageningen

Woon- en Tuinwinkel Loenen is een combinatie tussen een woonwinkel en tuincentrum en is gevestigd in de omgeving van Wageningen. Het aanbod in onze winkel verandert per seizoen. Kom dus regelmatig langs om de allernieuwste items te bewonderen! Zo kleed je jouw woning of tuin keer op keer in stijl aan.

Alles wat je nodig hebt voor je tuin vind je in ons tuincentrum nabij Wageningen

Ben jij iemand met groene vingers? Dan haal je in ons tuincentrum in de buurt van Wageningen ongetwijfeld je hart op. Zo vind je bij ons alles wat je nodig hebt om je eigen bloemen, groenten en kruiden te kweken. Ook vind je in ons tuincentrum nabij Wageningen de mooiste planten en bloemen om rechtstreeks in je tuin te poten Om ervoor te zorgen dat je tuin er ook zo mooi bij blijft staan, verkopen we ook producten voor gazononderhoud, producten voor ongedierte en aanslag bestrijding en tuingereedschap.

Laat je inspireren in onze woonwinkel dichtbij Wageningen

Wanneer je een bezoekje brengt aan onze woonwinkel in de regio Wageningen, tref je steeds weer een andere sfeer aan. De items die we verkopen zijn steeds weer afgestemd op het seizoen en de laatste trends. In de winkel vind je alles om je huis leuk aan te kleden. Kussens, servies, tafelzeil, keukenbenodigdheden, en nog veel meer. Je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het in onze woonwinkel in de omgeving van Wageningen.

Wanneer mogen we jou verwelkomen?

Je vindt onze Woon- en Tuinwinkel in Renkum. Mogen we jou binnenkort ook verwelkomen? Niet alleen bekijk je bij ons het nieuwste aanbod op het gebied van wonen en tuineren. Ook voor een lekkere kop koffie of een versgebakken stuk appelgebak ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je voordat je langskomt nog iets vragen? Daarvoor mag je altijd bellen naar 0317-312254.

Anderen bekeken ook:

Agenda

13 augustus: Nazomeren

17 september: Herfst in de panden

07 november: Kerst in de panden

08 november: Kerst in de panden

10 november: Koopzondag 13.00-17.00 uur


Open de agenda