Service

Slijpservice  

U kunt bij ons uw tuingereedschap laten slijpen zoals een snoei- of heggenschaar maar ook het mes van de grasmaaier kunnen wij voor u slijpen. Het is ook mogelijk uw keukenmessen en scharen te laten slijpen bij ons. Prijzen vindt u in onze flyer.

Cadeauservice  

Wilt u iemand verrassen met een cadeautje maar bent u niet in de gelegenheid dit persoonlijk bij die persoon te brengen? Maak dan gebruik van onze cadeau bezorgservice. In overleg stellen we een mooi cadeaupakket samen en bezorgen dit op het door u opgegeven adres (binnen een straal van 5 km van onze winkel). Een cadeaubon kan natuurlijk ook.  

Bezorgservice  

Tegen een geringe vergoeding kunnen wij uw aankopen bij u thuis bezorgen. De kosten zijn afhankelijk van hoeveelheid en uw woonplaats.  

Advies  

In onze winkel vindt u allerhande flyers met tips en adviezen; bv over snoeien, gazononderhoud en de moestuin. Maar u kunt uw vraag ook stellen aan één van de mensen van Team Loenen, zij zullen u proberen advies op maat te geven en weten we het niet? Dan gaan we antwoord voor u proberen te vinden bij één van onze leveranciers. Samen problemen oplossen, ook dat is…..Typisch Loenen.  

Nog meer service 

  • U kunt bij ons uw UPS pakket inleveren of laten ophalen.

Agenda

31 januari: Workshop stylen van je huis

18 februari: Cursus moestuinieren 9.00-10.30 uur

07 maart: Voorjaar in ’t pand

10 maart: Cursus moestuinieren 19.30-21.00 uur

14 maart: Cursus moestuinieren 19.30-21.00 uur


Open de agenda

 0317-312254
Welkom

Heerlijk rondkijken, inspiratie en ideeën opdoen. In en om de winkel is het voorjaar.

Openingstijden:

  • dinsdag t/m vrijdag 9.00-18.00 uur
  • zaterdag 9.00-17.00 uur