Wat nog meer

Noordkroon

In de winkel verkopen wij producten van De Noordkroon. De Texelse Schapenwolcrème van De Noordkroon (van oorsprong een schapenboerderij) is een product met een verhaal. In de scheertijd verzamelde en sorteerde schapenboerin Renske de afgeschoren wol van de schapen. Zo ontdekte zij de verzachtende en helende werking van wolvet en ontstond het idee voor de Schapenwolcrèmes. Klik op de link voor een productoverzicht en de prijzen.

Cadeaubonnen

Wij verkopen eigen cadeaubonnen. Het bedrag op de bon bepaalt u zelf. De bon is onbeperkt geldig, hoeft niet in één keer besteed te worden en wij pakken de bon mooi voor u in.

Styling

Een goede basis is ontzettend belangrijk voor een huis en tuin waarin u zich prettig voelt. Om die basis te creëren helpt Ina u graag op weg. Daarvoor bieden wij u de volgende mogelijkheid.

Stylingadvies aan huis voor huis of tuin

U maakt een afspraak met Ina en zij komt bij u thuis en gaat met u in overleg. Dit kan voor een ruimte in huis zijn maar dat kan ook voor de tuin. Hier leest u er meer over.

Column Gertrude

Gertrude laat u meegenieten van haar belevenissen in en rondom haar (moes)tuin. Klik hieronder om haar nieuwste column te lezen.

Seizoens-abonnement

Ieder seizoen een gevulde bak of pot op de tuintafel, dat kan heel makkelijk met een seizoens-abonnement. U komt met uw te vullen pot naar de winkel en deze wordt dan gevuld, uiteraard in overleg, met de planten die op dat moment beschikbaar zijn. Dus elk seizoen weer een “nieuwe” pot op tafel. Prijs is afhankelijk van de grootte van de pot. Informeer naar de mogelijkheden in de winkel.

Agenda

10 december: Koopzondag van 13.00-17.00 uur

10 december: Kerst en Wildfair 11.00-17.00 uur

17 december: Koopzondag van 13.00-17.00 uur

25 december: 1ste kerstdag is de winkel gesloten

26 december: 2de kerstdag is de winkel gesloten


Open de agenda

 0317-312254