Wat nog meer

Cadeaubonnen

Wij verkopen eigen cadeaubonnen. Het bedrag op de bon bepaalt u zelf. De bon is onbeperkt geldig, hoeft niet in één keer besteed te worden en wij pakken de bon mooi voor u in.

Styling

Een goede basis is ontzettend belangrijk voor een huis en tuin waarin u zich prettig voelt. Om die basis te creëren helpt Ina u graag op weg. Daarvoor bieden wij u de volgende mogelijkheid.

Stylingadvies aan huis voor huis of tuin

U maakt een afspraak met Ina en zij komt bij u thuis en gaat met u in overleg. Dit kan voor een ruimte in huis zijn maar dat kan ook voor de tuin. Hier leest u er meer over.

Column Gertrude

Gertrude laat u meegenieten van haar belevenissen in en rondom haar (moes)tuin. Klik hieronder om haar nieuwste column te lezen.

Seizoens-abonnement

Ieder seizoen een gevulde bak of pot op de tuintafel, dat kan heel makkelijk met een seizoens-abonnement. U komt met uw te vullen pot naar de winkel en deze wordt dan gevuld, uiteraard in overleg, met de planten die op dat moment beschikbaar zijn. Dus elk seizoen weer een “nieuwe” pot op tafel. Prijs is afhankelijk van de grootte van de pot. Informeer naar de mogelijkheden in de winkel.

Agenda

22 september: Herfst in ’t pand

09 oktober: Workshop stylingadvies en moodboard maken, 19.30-21.30 uur


Open de agenda

 0317-312254