Zaden voor moestuin

Koop vandaag nog zaden bij Woon- en Tuinwinkel Loenen en voor je het weet ben jij de trotse bezitter van je eigen moestuin. Tegenwoordig is het helemaal hip om je eigen groenten te verbouwen. Heb jij ook al een moestuin in je achtertuin? Of wil je er een beginnen? Bekijk dan snel ons aanbod aan zaden voor verschillende groenten om in je moestuin te plaatsen. Staan jouw favoriete groenten er ook bij?

Elke week nieuwe zaden voor in je moestuin

Weet je wat zo leuk is aan het hebben van je eigen moestuin? Dat je het hele jaar door steeds weer verschillende groenten, kruiden en bloemen kunt verbouwen. Zo zijn kiemgroenten het hele jaar door te zaaien. Denk bijvoorbeeld aan fenegriek, alfalfa en radijs. Lekker en gezond voor in een salade. Voor andere groentes en kruiden geldt dat ze voornamelijk geschikt zijn voor bepaalde periodes per jaar. Daarom verandert ons aanbod aan zaden voor in de moestuin continu en zijn er elke week nieuwe. Wil je weten hoe je het best je moestuin kunt onderhouden? Leer er alles over tijdens een van onze workshops.

Kom erachter welke zaden momenteel verkrijgbaar zijn

Meer weten over welke groenten je momenteel het best kunt zaaien? Of wanneer jouw favoriete groenten in het seizoen komen? Neem contact op of kom langs in onze winkel in Renkum! Je bereikt ons door te bellen naar 0317-312254. Ook voor meer informatie over onze andere producten of voor persoonlijk advies bij het aanplanten van je moestuin mag je ons altijd bellen.

Anderen bekeken ook:

Agenda

13 augustus: Nazomeren

17 september: Herfst in de panden

07 november: Kerst in de panden

08 november: Kerst in de panden

10 november: Koopzondag 13.00-17.00 uur


Open de agenda