Kerst voor bedrijven

Er is heel veel mogelijk. Op deze pagina en in de speciale flyer leest u er alles over.

Kerststyling

Weet u niet goed hoe u uw bedrijfsruimte sfeervol kunt inrichten voor de kerstdagen of heeft u daar simpelweg geen tijd voor? Maak een afspraak voor een kerststyling en ik kom u graag helpen bij het aankleden van bijvoorbeeld:

  • uw bedrijfspand of kantoorruimte
  • uw praktijkruimte
  • uw wachtkamer
  • uw ontvangstruimte
  • De buitenkant van uw pand

Bij een kerststyling ga ik aan de slag om de betreffende ruimte voor u in kerstsfeer aan te kleden. Hierbij maak ik gebruik van het kerstmateriaal wat u al heeft, en in indien nodig vul ik dit aan met spullen uit de winkel zoals bijvoorbeeld kerstgroen en andere decoratie. Ook de kerstboom kan ik voor u optuigen!

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen

Kerst met uw personeel 

Het blijft een goede gewoonte om uw personeel aan het eind van het jaar een blijk van waardering te geven. Dat kan met één van onze mooie pakketten (enkele voorbeelden staan hieronder) maar er zijn ook diverse andere mogelijkheden.

Besloten avond met uw personeel

Kom met uw personeel naar de winkel die geheel in kerstsfeer is aangekleed. Onder het genot van een hapje en een drankje of zelfs een heerlijk buffet kan uw personeel hun eigen pakket samenstellen binnen het door u beschikbaar gestelde budget. Hier leest u alles over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Bellen of mailen kan natuurlijk altijd, in overleg is er heel veel mogelijk!  

Nieuwjaarsborrel met uw medewerkers

Misschien is de tijd voor de feestdagen u veel te hectisch. Dan is de nieuwjaarsborrel met uw personeel een leuk idee om het nieuwe jaar goed mee te beginnen. De winkel is dan inmiddels in wintersfeer aangekleed. Verder zijn de mogelijkheden dezelfde als hierboven uitgelegd.

Kerstpakketten 

De mogelijkheden wat betreft kerstpakketten zijn heel groot. Wij kunnen pakketten leveren in allerlei soorten en prijsklassen, maar in overleg is er heel veel mogelijk. Een cadeaubon, mooi ingepakt behoord natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Alle pakketten worden origineel in kerstsfeer verpakt! Mail of bel ons en wij helpen u graag.

Agenda

10 december: Koopzondag van 13.00-17.00 uur

10 december: Kerst en Wildfair 11.00-17.00 uur

17 december: Koopzondag van 13.00-17.00 uur

25 december: 1ste kerstdag is de winkel gesloten

26 december: 2de kerstdag is de winkel gesloten


Open de agenda

 0317-312254