Tuincentrum Ede

In onze woonwinkel en tuincentrum in de omgeving van Ede is altijd iets te doen. Zo zijn er regelmatig workshops bij ons te volgen. Leer bijvoorbeeld alles over het bijhouden van je eigen moestuin of volg een van de seizoens-workshops. Ook vind je bij ons een steeds weer wisselend aanbod bestaande uit de leukste accessoires voor in huis en alles wat je nodig hebt voor een bloeiende tuin. Waarvoor breng jij een bezoek aan ons tuincentrum en woonwinkel in de buurt van Ede?

Ervaar wat echte service is in ons tuincentrum in regio Ede

Tijdens je bezoek aan ons tuincentrum in de omgeving van Ede doe je inspiratie op voor de inrichting van je eigen tuin en ga je naar huis met de mooiste bloemen of planten. Of schaf gereedschap en producten aan om je tuin effectief te onderhouden. Ook ontvang je bij ons een voortreffelijke service. Zo slijpen wij jouw gereedschap, geven we je persoonlijk advies en kunnen we je aankoop, tegen een kleine vergoeding, ook thuisbezorgen.

In onze woonwinkel nabij Ede staat de koffie altijd klaar

We vinden het belangrijk dat je helemaal tot rust komt wanneer je onze woonwinkel in de omgeving van Ede bezoekt. Daarom hebben we de winkel stijlvol ingericht met de gezelligste woonaccessoires. Neem gerust plaats aan een tafel in de winkel voor een heerlijke kop koffie. En sla ook zeker het stuk appeltaart niet over. Deze is vers gebakken en overheerlijk!

Zo zorg je ervoor dat jouw huis er modern en sfeervol uitziet

Ben je wat uitgekeken op het huidige interieur van je woning? Met de nieuwe accessoires uit onze woonwinkel nabij Ede kom je al een heel eind. Wil je voor een heel nieuwe look gaan, zonder dat je meteen nieuw meubilair moet gaan aanschaffen? Maak dan gebruik van de diensten van onze stylist. Deze maakt een heel nieuw ontwerp voor jouw tuin of woonkamer en maakt daarbij gebruik van de meubels die er al instaan. Zo heb je zonder investering toch een geheel nieuwe look in huis. Door te bellen naar 0317-312254 maak je heel eenvoudig een afspraak met onze stylist.  

Anderen bekeken ook:

Agenda

10 december: Koopzondag van 13.00-17.00 uur

10 december: Kerst en Wildfair 11.00-17.00 uur

17 december: Koopzondag van 13.00-17.00 uur

25 december: 1ste kerstdag is de winkel gesloten

26 december: 2de kerstdag is de winkel gesloten


Open de agenda

 0317-312254