Tuincentrum Bennekom

In ons tuincentrum en onze woonwinkel in de omgeving van Bennekom is altijd wat te beleven. Ons aanbod gaat steeds per seizoen mee. Zo vind je er steeds weer precies wat je nodig hebt om je woning geheel in stijl aan te kleden en je tuin optimaal te verzorgen voor de tijd van het jaar. Daarbij is een bezoek aan Woon- en Tuinwinkel in Loenen een ware beleving. Benieuwd waarom dat zo is? Lees snel verder, dan vertellen wij je er alles over!

Dankzij ons tuincentrum nabij Bennekom haal jij het maximale uit je tuin

Wat wij zo mooi vinden aan tuinieren, is dat je je tuin precies zo kunt inrichten als je zelf wil. Laat de mooiste bloemen bloeien, kies voor een bijzondere plant of onderhoud je eigen moestuin. Hoe jij je tuin ook wilt inrichten, in ons tuincentrum dichtbij Bennekom vind je alles wat je nodig hebt. En ben je nieuw in de wereld van tuinieren? Volg dan een van onze workshops en word een echte tuinier-expert.

Beleef het seizoen met onze woonwinkel dichtbij Bennekom

De natuur is constant in beweging. In het voorjaar komen de bloemen en planten tot groei, terwijl in het najaar alles in warme bruintinten kleurt. Haal jij met je woning- en tuininrichting ook het maximale uit elk seizoen? Met de producten in onze woonwinkel in Bennekom komt het zeker goed. Deze veranderen namelijk per seizoen, zodat jij keer op keer passende woonaccessoires vindt.

Beleef een ontspannen middag in ons woonwinkel en tuincentrum in regio Bennekom

Tijdens een bezoek aan onze woon- en tuinwinkel doe je inspiratie op voor je eigen huis en tuin, beleef je het seizoen en verkeer je in een prachtige omgeving. Volg een van onze workshops of laat je huis opnieuw inrichten door een van onze stylisten. En kun je wel een pauze gebruiken tussen al dat winkelen? Neem plaats aan een van onze tafels voor een heerlijke kop koffie met een nog lekkerder stuk huisgemaakt appelgebak. Meer weten over onze producten of service? Neem contact op via 0317-312254

Anderen bekeken ook:

Agenda

27 februari: Voorjaar in de panden

08 maart: Cursus moestuinieren 19.30-21.00 uur=VOL

12 maart: Cursus moestuinieren 19.30-21.00 uur=VOL

27 april: Koningsdag zijn wij open van 9.00-17.00 uur

11 mei: Tijd voor moeders


Open de agenda

 0317-312254