Moestuin

Met lekker weer wilt u toch de tuin in? Heerlijk uw eigen groenten kweken. Bij ons kunt u van alles vinden om goed voorbereid te beginnen aan uw eigen moestuin!

  • Wij verkopen groente-, kruiden en bloemenzaden. Aan het eind van de winter hangen de rekken met zaden weer in de winkel. Neem ook een kijkje op onze pagina Zaden.
  • In het prille voorjaar verkopen wij ook plantuien, sjalotten en pootaardappelen. Op de pagina Zaden kunt u er nog meer informatie over vinden.
  • Naast planten en zaden verkopen wij ook zaaibakjes, zaaigrond en tuingereedschap, zodat u zeker weet dat uw moestuin een succes wordt!
  • En vanaf het vroege voorjaar tot het eind van de zomer kunt u bij ons ook terecht voor groenten- en kruidenplantjes. U kunt deze vinden in onze prachtige binnentuin achter de winkel! Ben je benieuwd wat we allemaal in ons assortiment hebben op dit moment? Kijk dan onze productenlijst hieronder.

De perfecte moestuin

Het zonnetje begint te komen dus het is weer volop tijd om heerlijk de tuin in te gaan! Lekker met de groene handen de moestuin in, niks is lekkerder dan uw eigen groenten kweken. Maar hoe zorgt uw nou voor een succesvolle moestuin? Met onze moestuin cursus kunt u meteen een prachtige moestuin aanleggen. Zo komt u te weten waar u moet beginnen en hoe u de moestuin kunt bijhouden en verzorgen! In het voorjaar zal deze cursus plaatsvinden, de actuele data kunt u vinden in onze agenda! Voor meer informatie kunt u het bestand hieronder downloaden.

Agenda

31 januari: Workshop stylen van je huis

18 februari: Cursus moestuinieren 9.00-10.30 uur

07 maart: Voorjaar in ’t pand

10 maart: Cursus moestuinieren 19.30-21.00 uur

14 maart: Cursus moestuinieren 19.30-21.00 uur


Open de agenda

 0317-312254
Welkom

Heerlijk rondkijken, inspiratie en ideeën opdoen. In en om de winkel is het voorjaar.

Openingstijden:

  • dinsdag t/m vrijdag 9.00-18.00 uur
  • zaterdag 9.00-17.00 uur