Moestuin

Met dit heerlijke weer wil je toch de tuin in? Heerlijk je eigen groenten kweken, bij ons kan je van alles vinden om goed voorbereid te beginnen aan jouw eigen moestuin!

  • Wij verkopen groente-, kruiden en bloemenzaden. U vindt er alles over op deze Zo hebben we groente, kruiden en bloemenzaden om jouw tuin helemaal te vullen, voor meer informatie kunt u ook nog een kijkje nemen op de pagina Zaden.
  • Voor in het prille voorjaar verkopen wij ook plantuien, sjalotten en pootaardappelen. Op de pagina Zaden kunt nog meer informatie vinden.
  • Naast planten en zaden verkopen wij ook zaaibakjes, zaaigrond en tuingereedschap, zodat je zeker weet dat jouw moestuin een succes wordt!
  • En tijdens het juiste seizoen weertje kun je bij ons ook weer terecht voor groenten- en kruidenplantjes. Deze zullen in het assortiment verkrijgbaar zijn tot ver in het najaar, u kunt deze vinden in onze prachtige binnentuin achter de winkel! Ben je benieuwd wat we allemaal in ons assortiment hebben op dit moment? Kijk dan onze productenlijst hieronder.

De perfecte moestuin

Het zonnetje begint te komen dus het is weer volop tijd om heerlijk de tuin in te gaan! Lekker met de groene handen de moestuin in, niks is lekkerder dan je eigen groenten kweken. Maar hoe zorg je nou voor een succesvolle moestuin? Met onze moestuin cursus kan jij zo meteen een prachtige moestuin aanleggen. Zo kom je te weten waar je moet beginnen en hoe je de moestuin kunt bijhouden en verzorgen! In het voorjaar zal deze cursus plaatsvinden, de actuele data kunt u vinden in onze agenda! Voor meer informatie kunt u het bestand hieronder downloaden.

Agenda

09 september: Workshop moodboard maken en stylingadvies

20 september: Herfst in het pand

10 november: Kerst in de panden – extra koopavond tot 21.00 uur

11 november: Kerst in de panden – extra koopavond tot 21.00 uur

12 november: Kerst in de panden


Open de agenda

 0317-312254
Welkom

Heerlijk rondkijken, inspiratie en ideeën opdoen. In en om de winkel is het voorjaar.

Openingstijden:

  • dinsdag t/m vrijdag 9.00-18.00 uur
  • zaterdag 9.00-17.00 uur