Tuincentrum Oosterbeek

Woon- en Tuinwinkel Loenen is meer dan een tuincentrum in de omgeving van Oosterbeek. Bij ons is er namelijk altijd wat te doen. Het hele jaar door zijn er verschillende workshops te volgen. Leer hoe je jouw woning of tuin helemaal in stijl van het seizoen kan inrichten of kom alles te weten over het onderhouden van je eigen moestuin. Houd ook zeker onze agenda in de gaten. Regelmatig profiteer je bij ons namelijk van speciale acties.

Jouw tuin straalt na een bezoek aan ons tuincentrum nabij Oosterbeek

Werkelijk alles dat je nodig hebt om je tuin goed te onderhouden of juist een compleet nieuwe look te geven vind je in ons aanbod. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor de volgende benodigdheden:

Beginnen jouw handen al te jeuken om aan de slag te gaan in je tuin? Kom dan snel een keer langs bij ons tuincentrum in de buurt van Oosterbeek.

Beleef optimale gastvrijheid in ons tuincentrum dichtbij Oosterbeek

Tijdens je bezoek aan ons tuincentrum doe je heel wat indrukken en nieuwe informatie op. Om deze informatie rustig te verwerken en om op je gemak na te denken over de nieuwe planten of bloemen die je in je tuin wilt laten plaatsen, neem je plaats aan een van onze tafels. Wedden dat je onder het genot van heerlijke koffie en een verse appelpunt helemaal tot rust komt? Voor meer informatie over ons aanbod en onze dienstverlening mag je ons altijd bellen. Je bereikt ons via 0317-312254

Anderen bekeken ook:

Agenda

27 februari: Voorjaar in de panden

08 maart: Cursus moestuinieren 19.30-21.00 uur=VOL

12 maart: Cursus moestuinieren 19.30-21.00 uur=VOL

27 april: Koningsdag zijn wij open van 9.00-17.00 uur

11 mei: Tijd voor moeders


Open de agenda

 0317-312254