Tuincentrum Heteren

Na een bezoek aan Woon- en Tuinwinkel Loenen, hét tuincentrum in de omgeving van Heteren, staat niets je meer in de weg om je tuin helemaal tot bloei te brengen. Hou jij er ook zo van om de handen uit de mouwen te steken en op een zonnige voorjaarsmiddag lekker te tuinieren? Dan haal jij ongetwijfeld je hart op bij een bezoek aan ons tuincentrum in de buurt van Heteren.

Haal het maximale uit je tuin, kom langs bij ons tuincentrum dichtbij Heteren

Voor veel mensen is de tuin de plaats waar ze het meest genieten. Heerlijk luieren in de zon of een gezellige barbecue met familie en vrienden. Extra genieten is het wanneer je tuin helemaal in bloei is en er verzorgd uitziet. Alles wat je nodig hebt voor een compleet verzorgde tuin vind je in het aanbod van ons tuincentrum nabij Heteren. Zo bestaat ons assortiment uit onder andere:

Begint het bij jou ook al te kriebelen om heerlijk te gaan tuinieren? Kom dan snel langs bij ons tuincentrum in regio Heteren voor al je benodigdheden.

Geen groene vingers? Geen probleem!

Ben jij nog niet helemaal thuis in de wereld van tuinieren? Maar zou je hier wel graag meer over willen leren? Ook dan zit je bij ons goed. Zo kun je bij ons het hele jaar door verschillende workshops volgen. Ook voorzien wij je graag van advies en beantwoorden we al je vragen over het bijhouden van je tuin. Neem hiervoor contact op door te bellen naar 0317-312254 of kom langs bij onze tuinwinkel in Renkum. 

Anderen bekeken ook:

Agenda

09 september: Workshop moodboard maken en stylingadvies

20 september: Herfst in het pand

10 november: Kerst in de panden – extra koopavond tot 21.00 uur

11 november: Kerst in de panden – extra koopavond tot 21.00 uur

12 november: Kerst in de panden


Open de agenda

 0317-312254
Welkom

Heerlijk rondkijken, inspiratie en ideeën opdoen. In en om de winkel is het voorjaar.

Openingstijden:

  • dinsdag t/m vrijdag 9.00-18.00 uur
  • zaterdag 9.00-17.00 uur