Kerstpakketten

Kerst…. met uw personeel 

Het blijft een goede gewoonte om uw personeel aan het eind van het jaar een blijk van waardering te geven. Dat kan met één van onze mooie pakketten (enkele voorbeelden staan hieronder) maar het kan ook anders. Kom met uw personeel naar de winkel die geheel in kerstsfeer is aangekleed. Onder het genot van een hapje en een drankje of zelfs een heerlijk buffet kan uw personeel hun eigen pakket samenstellen binnen het door u beschikbaar gestelde budget. Hier leest u alles over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Bellen of mailen kan natuurlijk altijd, in overleg is er heel veel mogelijk!  

Nieuwjaarsborrel met uw medewerkers

Misschien is de tijd voor de feestdagen u veel te hectisch. Dan is de nieuwjaarsborrel met uw personeel een leuk idee om het nieuwe jaar goed mee te beginnen. De winkel is dan inmiddels in wintersfeer aangekleed. Verder zijn de mogelijkheden dezelfde als hierboven uitgelegd.

Kerstpakketten 

De mogelijkheden wat betreft kerstpakketten zijn heel groot. Wij kunnen pakketten leveren in allerlei soorten en prijsklassen, maar in overleg is er heel veel mogelijk. Een cadeaubon, mooi ingepakt behoord natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Alle pakketten worden origineel in kerstsfeer verpakt! Mail of bel ons en wij helpen u graag.

Agenda

22 september: Herfst in ’t pand

09 oktober: Workshop stylingadvies en moodboard maken, 19.30-21.30 uur


Open de agenda

 0317-312254