Kerst 2020

Ook in dit bijzondere jaar maken wij er weer een sfeervolle kerst van! Vanaf donderdag 5 november is er bij ons weer volop kerst in het pand. U bent van harte welkom om in de winkel ideeën en inspiratie op te komen doen. Uiteraard willen wij het voor ons allemaal zo veilig mogelijk maken in de winkel. Dat doen we op de volgende manieren:

Veilig winkelen

Voor het veilig winkelen hebben we een aantal richtlijnen opgesteld:

  • Wij verzoeken u vriendelijk om in onze winkel een mondkapje te dragen. Daarnaast blijven wij 1,5 meter afstand houden.
  • Het gebruik van een mandje is verplicht. Dat is handig voor u, en zo kunnen wij het aantal klanten in de winkel goed in de gaten houden.
  • Door middel van meer loopruimte is het goed mogelijk om ook in de winkel 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. En als u de kerstroute volgt wordt u door de hele winkel geleid!
  • Bij de ingang van de winkel kunt u uw handen ontsmetten. Wij zorgen voor ontsmetting van de mandjes en het pinapparaat.
  • Wij hanteren een maximum aantal klanten dat tegelijk in de winkel kan zijn. Als het binnen druk is kunt u gerust voor de winkel even wachten, wij zorgen voor een gezellig zitje!
  • Wij vragen u om met niet met grote gezelschappen naar de winkel te komen. Wilt u toch graag met een groep van meer dan 4 personen komen shoppen? Bel dan even voor overleg.
  • Kom niet naar de winkel als u verkouden bent of griepklachten heeft. Kijk in dat geval even naar de mogelijkheden voor bestellen hieronder.

Ruime openingstijden

Dit jaar hebben we extra ruime openingstijden bij onze kerstopening:

Donderdag 5 november                9.00-20.00 uur

Vrijdag 6 november                       9.00-20.00 uur

Zaterdag 7 november                    9.00-17.00 uur

Zondag 8 november                     13.00-17.00 uur

Daarnaast hebben we in december koopzondagen op 6, 13 en 20 december van 13.00-17.00 uur.

Bestellen

Als u liever niet zelf naar de winkel wilt komen kunt u uw (kerst)aankopen ook bij ons bestellen! We hebben hiervoor een aantal mogelijkheden:

1. Bestellen van kerstbomen

Vanaf 4 december hebben wij weer kerstbomen. In onze binnentuin kunt u uw boom uitzoeken en u kunt hem ophalen wanneer het u uitkomt. Kunt of wilt u niet naar de winkel komen? Bestel dan uw kerstboom voor 1 december via onderstaand bestelformulier bij ons en wij bezorgen deze gratis in de Gemeente Renkum.

2. Cadeaupakketten en cadeaubonnen

De mogelijkheden wat betreft kerstpakketten zijn heel groot. Wij kunnen pakketten leveren in allerlei soorten en prijsklassen, maar in overleg is er heel veel mogelijk. Een cadeaubon, mooi ingepakt behoord natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Alle pakketten worden origineel in kerstsfeer verpakt! Mail: info@woonentuinwinkel.nl, tel: 0317-312254 of stuur een appje naar: 06-17139938, wij helpen u graag.

TIP: Wij kunnen ook namens u een cadeaupakket of cadeaubon bezorgen bij iemand anders (geen bezorgkosten in de Gemeente Renkum).

3. Online bestellen

U kunt natuurlijk ook allerlei andere producten bij ons bestellen! U kunt uw bestelling zelf afhalen, of wij bezorgen deze bij u thuis. Betalen kan digitaal d.m.v. een betaalverzoek of overschrijving. Om te zien welke producten u kunt bestellen kunt u kijken in de kerstproductlijst die binnenkort verschijnt op deze pagina.

Pagina laatst bijgewerkt 21 november 2020

Agenda

06 december: Koopzondag 13.00-17.00 uur

13 december: Koopzondag 13.00-17.00 uur

20 december: Koopzondag 13.00-17.00 uur


Open de agenda

 0317-312254