Welkom bij dè landelijke winkel in Renkum.

Voorbereidingen 

Achter de schermen waren we er al lang mee bezig maar het is nu voor iedereen zichtbaar in de winkel: 'Wij zijn begonnen met de kerstvoorbereidingen!!' Alle sfeerkamers zijn leeggemaakt, er is een nieuwe indeling gemaakt en sommige kamers zijn zelfs voorzien van een nieuw kleurtje op de muur. En dan begint één van de leukste dingen, het neerzetten van al die prachtige nieuwe kerstspullen. Wat is dit toch een heerlijke tijd van het jaar.

Op donderdag 9 en vrijdag 10 november is onze grote kerstopening. Deze dagen ontvangt u 10% korting op al uw aankopen tussen 15.00-21.00 uur. En de koffie/glühwein met iets lekkers staat natuurlijk voor u klaar.

     

     

Rustmoment 

U kunt bij ons ook terecht voor een heerlijk kopje thee of koffie vanPeeze. Deze firma heeft, net als wij, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Na keuze serveren wij er heerlijke huisgemaakte appeltaart bij. Een echte verwennerij.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, tips en activiteiten? Schrijf je in voor onze  Nieuwsbrief of volg ons op Facebook.