Welkom bij dè landelijke winkel in Renkum.

Tijd voor het voorjaar

Af en toe lijkt het buiten al een beetje voorjaar. De eerste bolletjes komen uit de grond en in de winkel hangen de zaden alweer op de vertrouwde plek. Van 28-2 t/m 3 maart vieren wij het begin van het voorjaar. Vier dagen lang bijzondere acties, aanbiedingen en nog veel meer verrassingen. 

RUIK het voorjaar op woensdag 28 februari. Op deze dag hebben wij onze geurproducten in de aanbieding, bv geurkaarsjes 3 voor € 4.25 (ipv € 6,25) en geurzakjes 3 voor € 9.00. Kom ruiken van onze vele verschillende geuren. 

VOEL het voorjaar op donderdag 1 maart.  Op deze donderdag ontvangt u 10% korting op al ons textiel zoals plaids, sjaals, kussens en schorten.

ZIE het voorjaar op vrijdag 2 maart.  Het kleurrijke bloemenseizoen is weer begonnen. Deze dag ontvangt u 10% korting op alle tuinplanten. 

PROEF het voorjaar op zaterdag 3 maart.  Proef onze heerlijke producten zoals jams, likeuren en olie van de tap. Bij aankoop van onze smakelijke producten ontvangt u deze zaterdag 10% korting

         

      

Rustmoment 

U kunt bij ons ook terecht voor een heerlijk kopje thee of koffie van Peeze. Deze firma heeft, net als wij, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Na keuze serveren wij er heerlijke huisgemaakte appeltaart bij. Een echte verwennerij.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, tips en activiteiten? Schrijf je in voor onze  Nieuwsbrief of volg ons op Facebook.