Workshop

Stylingadvies en moodboard maken

Tijdens deze workshop ontdek je welke interieursfeer goed bij je past en wat de mogelijkheden zijn voor jouw huis. Je maakt je eigen moodboard en aan de hand daarvan krijg je adviezen waar je thuis meteen mee aan de slag kunt. Hier lees je er alles over.

Groenworkshops

Gedurende het hele jaar door worden er in de winkel workshops gegeven passend in het jaargetijde. U gaat aan de slag met groen en andere seizoensmaterialen en na 2 uur gaat u naar huis met een prachtige creatie.  De herfst- en kerstworkshops 2018 zitten allemaal vol!!

     

Moestuinieren 

In de maanden februari/maart worden er een cursus moestuinieren gegeven. Deze 1,5 uur durende cursus is bedoeld voor klanten die nooit een moestuin hebben gehad of die er meer over willen weten. Ina deelt haar moestuin kennis graag met u en geeft u kijkje in haar eigen moestuin, hier leest u er meer over.

"Iets te vieren"workshop 

Bij ons kunt u ook terecht voor een workshop met een "eigen" groep. Een vriendin of collega die jarig is verrassen met een workshop bij ons in de winkel behoort ook tot de mogelijkheden. Gezellig met z'n allen aan de tafel bezig zijn met je eigen "groencreatie". In overleg is heel veel mogelijk.