Workshop

Gedurende het hele jaar door worden er in de winkel workshops gegeven. Kijk in onze workshop agenda 2018  voor ons aanbod.  Opgeven kan in de winkel, per telefoon (0317-312254) of per mail via de link Contact

Seizoens-workshop 

In het voorjaar, de zomer, de herfst en rond de kerstperiode geven we workshops passend in het jaargetijde. U gaat aan de slag met groen en andere seizoensmaterialen en gaat na 2 uur naar huis met een prachtige creatie (hieronder ziet u enkele voorbeelden uit vorige jaren).

     

Moestuinieren 

In de maanden februari/maart worden er een cursus moestuinieren gegeven. Deze 1,5 uur durende cursus is bedoeld voor klanten die nooit een moestuin hebben gehad of die er meer over willen weten. Ina deelt haar moestuin kennis graag met u en geeft u kijkje in haar eigen moestuin, hier leest u er meer over.

"Iets te vieren"workshop 

Bij ons kunt u ook terecht voor een workshop met een "eigen" groep. Een vriendin of collega die jarig is verrassen met een workshop bij ons in de winkel behoort ook tot de mogelijkheden. Gezellig met z'n allen aan de tafel bezig zijn met je eigen "groencreatie". In overleg is heel veel mogelijk.